Mexicaanse hutspot

Mexicaanse hutspot

Mexicaanse hutspot

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

Gewone hutspot
500 gr. Runderlappen
maïsolie
400 gr. Rode uien
1 groene paprika
Mexicaanse kruidenmix
paprikapoeder
bloem
tomatenbouillontabletten
azijn
laurierblaadjes
1 potje crème fraîche

Bereiden

Bereid eerst gewone hutspot (zie categorie Groente - en aardappelschotels).
Snijd het vlees in blokjes en bak het in 3-4 eetlepels olie bruin. Snipper de uien, snijd de paprika klein, schep dit bij het vlees en bak het 5 minuten.
Strooi 3 eetlepels kruidenmix, 2 eetlepels bloem, 1 eetlepel paprikapoeder en een verkruimelde bouillontablet er over.
Roer 2 eetlepels azijn, 3 dl. water en 2 laurierbladeren erbij en stoof het vlees in drie uur gaar. Roer er tot slot de crème fraîche door. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken